Arter: “Gazimağusa’ya hizmet etme gururunu yaşamaya devam edeceğiz!”

Gazimağusa Belediye Başkanı ve Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan Adayı İsmail Arter, geniş destekçi grubu ve kendisine destek veren Ulusal Birlik Partisi (UBP) Demokrat Parti (DP) milletvekilleri ve yetkililerinin yanı sıra Yeniden Doğuş Partisi (YDP) yetkilikleri ile birlikte Maraş Bölgesi’nde yürüyüş düzenledi.

DP Genel Başkanı Serdar Denktaş’ın da katıldığı ve Piyale Paşa Mahallesi’nden başlayarak Pertev Paşa Mahallesi’nde son bulan yürüyüş, kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.
Yürüyüşün güzergâhı üzerindeki vatandaşların yoğun ilgisi ve araçların korna sesleri ile desteklediği yürüyüşte, vatandaşlar, “Mağusa’nın Gururu”, “İsmail Arter Başkanımız” ve “Yine Mağusa Kazanacak” şeklinde tezahüratlarla Arter’e eşlik etti.

Yürüyüşün son bulduğu Pertev Paşa Mahallesi’nde, konuşmalar da gerçekleştirildi.



 

Hasipoğlu: “Gazimağusamıza hayırlı olsun”

Yürüyüşe katılan UBP Gazimağusa İlçe Başkanı ve UBP Gazimağusa Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu, İsmail Arter’in başarılarla dolu 4 yıllık hizmet döneminin ardından, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği basın toplantısında açıklamış olduğu projeleri ile önümüzdeki döneme de damgasını vuracağına olan inancını dile getirdi. Hasipoğlu, “İsmail Arter ile birlikte Gazimağusa kazanacak. Şimdiden Gazimağusamıza hayırlı olsun “dedi.

Atun: “İsmail Arter’e devam edecek olan görevinde başarılar dilerim”

Yürüyüş sonrasında bir konuşma yapan UBP Gazimağusa Milletvekili Sunat Atun da yaptığı konuşmasında, “İsmail Arter’e 25 Haziran sabahı devam edecek görevinde başarılar dilerim” dedi.

Özcafer: “Bir 4 yıl daha İsmail Arter’in vereceği güzellikleri yaşayalım”

Demokrat Parti (DP) Genel Sekreteri Afet Özcafer de yaptığı konuşmasında, denize hasret olan Gazimağusa halkını, denizle buluşturan İsmail Arter olduğunun altını çizerek, “Oyumuzu İsmail Arter’e vererek, bir 4 yıl daha bize vereceği güzellikleri hep birlikte yaşayalım” dedi.

Ömeroğlu: “İsmail Arter’i şimdiden kutluyorum”

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Sekreter Yardımcısı İlter Ömeroğlu da halka seslenerek, “YDP olarak aldığımız karar doğrultusunda, İsmail Arter’e desteğimiz tamdır. Şimdiden İsmail Arter’in zaferini kutluyorum, Gazimağusa için hayırlı olsun” dedi.



 

Ataoğlu: “Kalbimiz İsmail Arter Olarak atıyor”

Demokrat Parti Gazimağusa İlçe Başkanı ve Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da, Maraş Yürüyüşü sonrasında bir konuşma yaparak, “hepimizin ortak kararı İsmail Arter. Kalbimiz İsmail Arter için atıyor” diyerek, İsmail Arter ile Gazimağusa’nın bir kez daha kazanacağını belirtti.
Son olarak, Gazimağusa Belediye Başkanı ve Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan Adayı İsmail Arter’de bir konuşma yaparak, destek verenlere teşekkür etti. Arter, “sizin verdiğiniz güç ile dört yılda şehrimize çok büyük projeler kazandırdık. Yeni dönemde yine sizin vereceğiniz güç ile Gazimağusamıza hizmet etme gururunu yaşayacağız ve canımız kadar sevdiğimiz şehrimize büyük projeler kazandıracağız” dedi.