Gazimağusa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Gazimağusa Türk Müziği Korosu, Şef Adil Sönmez ve ekibi Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'i makamında ziyaret etti.

Gazimağusa Türk Müziği Korosu Şefi Adil Sönmez yaptığı konuşmada, sanata verdiğiniz değeri ve geçmiş dönemde yaptığınız katkıları biliyoruz o yüzden yeniden hayırlı olsun dilemek için geldik. Her zaman elimizden gelen bir desteğimiz varsa yanınızdayız dedi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, Türk Müziği Korosu bizim övünerek anlattığımız bir yapımız ve koromuza o kadar güveniriz ki yurtdışına göndermede de gözümüz arkada kalmaz, bizi orada güzel temsil ettiğinizin haberlerini alırız, hem orada ki belediye başkanları, arkadaşlar ve diğer görevliler açısından böyle güzel bir konunun hem şehrimizi hem ülkemizi temsil etmeni büyük bir görev yapmış oluyorsunuz aynı zamanda gittiğiniz şehirlerle bizim ilişkilerimiz de daha da geliştiririz sağlamlaştırırız o açıdan daha da imkanlar ölçüsünde aynı desteği ve çalışmaları beraber yapacağımızı düşünüyorum yolumuz açık olsun dedi.