DP Gazimağusa ilçe binasında bugün DP Genel Başkanı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Turizim ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ve birçok partilinin katılımı ile bayramlaşma gerçekleşti.



Gazimağusa ilçe Başkanı, Turizim ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu yaptığı konuşmada Demokrat Partinin seçim süreci içerisinde istediğiniz karda içinizde olamadık. Genel seçimlerin ardından hemen yerel seçimlerin gelmesi ile bizler de bu seçimlere odaklandık. Gazimağusa bölgesinde 5 belediyede başkan adayı çırardık 6 bölgede ise meclis üyelerimiz ile secime girmiş durumdayız. Partimin almış olduğu karar doğrultusunda da ben ve partim İsmail Arteri destekleme kararı aldık ve parti meclisi üyelerimize ve artere de bu 4 yılda da yanlarında olacağmızı belirtir hepinize iyi bayramlar dilerim dedi.



Serdar Denktaş yaptığı konuşmada bugün bayram ve bizler dostlarmız ile ve de rakiplerimiz ile de bayramlaştık şu an yerel seçimlerde Mağusa aldı başını gidiyor, lefkoşada ise şu an 2. Sıradayız inşallar orada da başaracağız bir soru üzerine de partinin yerel seçim sürecinde olduğunu ve bu seçimleri de en iyi şekilde atlatıp partinin toparlanma sürecine gireceğini belirten Denktaş herkese iyi bayramlar diledi.