Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu’nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği kutlamalarda öğrenciler renkli gösteriler yaptı.



Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda yapılan etkinlikte Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu Müdürü Havva Onaç konuşmasında “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiğini, bu güzel çoşkulu günde her zaman yanımızda olan maddi manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı İsmail Arter’e teşekkür etti.



Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter etkinlikteki konuşmasında ise, “Okul Müdürü ve eğitmenlere teşekkür etti. Bu özel günde Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle anacağız, böyle etkinliklerin çocuklar için daha sık yapılması gerektiğini dile getiren Arter, bundan sonraki çalışmamızda 162 öğrencisi olan kreşin sayısını attırmayı ve çalışmalarımızla etüt kısmını ayırmak istiyoruz çocuklarımız için daha verimli olacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.



 

Öğrenciler rengârenk kıyafetleriyle ailelerini gururlandıran bir performans sergilerken, finalde tüm çocuklar sahneye çıkarak büyük bir coşku yaşadı. (MHA)