Güneş Güneşoğlu Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan adaylığını koyduktan sonra ilk ziyaretini de Gazimağusa Belediyesi’nin bağlı olduğu Türk Genel İş Sendikası’na ziyarette bulundu.

‘Mağusa'yı Mağusa olduğu için seviyoruz’

Hizmet için aday olduğunu belirten Güneşoğlu'nu oldukça sıcak karşılayan Gazimağusa Türk Genel İş Sendikası yönetimi ve üyeleri ile sorunlar konuşuldu. Güneşoğlu, kendisinin yapacağı projeler hakkında fikirlerini de aktardı.

Gazimağusa Belediyesi’ne Başkan adayı olan Güneşoğlu, işçilerin ve esnafın sıkıntılarını çok iyi bildiğini belirterek gerekli çalışmalar yapıldı yaşanan sorunlar çözülecek dedi.
Güneş Güneşoğlu, seçilmesi halinde, Mağusa'yı tek başına ya da belli bir zümre ile yönetmeyeceğini

Mağusa'yı Mağusa’lılarla, esnafı, işçisi, emekçisi, köylüsü, kentlisi ile birlikte yöneteceklerini belirterek, bu yola çıkarken biz diyerek çıktık bundan sonrasını da biz olarak devam edeceğiz dedi.

Güneş Güneşoğlu "Hayatım boyunca partizanca hiç bir şey yapmadım yapmam da hedefimiz İnsan'dır, insan odaklı bir yönetim şeklidir" dedi.

Güneşoğlu’na çıktığı bu yarışta başarılar dileyen sendika yetkilileri, halkın kararına her zaman saygı duyduklarını belirterek Güneş
Güneşoğlu’na başarı dilediler ve sendika üyeleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.