Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antremanda Galatasaray, Pazar günü şampiyonluk yolunda önemli bir maç olan Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam etti.

Galatasaray'da bugün gerçekleştirilen idmanda teknik direktörü Fatih Terim'in isteğiyle takımın atletik performans departmanında göreve başlayan Kıbrıslı Türk Aysel Uçkan da yer aldı.

Ülkemiz teknik direktörlerinden ve spor yorumcularından Salahi Uçkan'ın kızı olan Aysel Uçkan, son yedi aydır Galatasaray Futbol Akademisi bünyesinde çalışıyordu.

Galatasaray tarafından yapılan açıklamada Aysel Uçkan ile ilgili:

"Bugünkü antrenmanımıza teknik direktörümüz Fatih Terim’in isteği ile A Takım Atletik Performans departmanında çalışacak olan Aysel Uçkan da yer aldı. Kıbrıs doğumlu olan ve ilk öğrenimini burada tamamlayan Uçkan, lisans eğitimini Galler’deki Swansea Üniversitesi Spor ve Egzersiz Bilimleri bölümünü bitirdikten sonra İngiltere Premier League ekiplerinden Swansea City Futbol Kulübü kadın futbol takımında bir sezon maç ve performans analisti olarak görev yaptı. İskoçya’daki Glasgow Üniversitesi’nde Spor Bilimleri ve Sporcu Sağlığı üzerine yüksek lisansını gerçekleştiren Aysel Uçkan, son yedi ayda ise Galatasaray Futbol Akademisi bünyesinde bulunuyordu" ifadeleri yer aldı.