Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Forvet transferi ve yabancı sınırı hakkındaki düşüncelerini söyleyen Fatih Terim, yabancı kuralının tartışılmasından artık sıkıldığını belirtti.


GALATASARAY TARAFTARINDAN DESTEK İSTEDİ


Forvet transferi konusunda ellerinden geleni yaptıklarının altını çizen Fatih Terim, Galatasaray taraftarlarından kendilerine destek vermelerini istedi.


Takıma forvet takviyesi yapmayı çok istediklerini belirten Fatih Terim şunları söyledi:


"3 aydır aşağı yukarı, benim ekibim, scout ekibi, 300-400 oyuncuyu eledik. En az 40'a yakın oyuncuyla temasımız oldu. Çok uğraştık ama bazen 0'a verilebilecek oyuncular için bile çok para isteniyor. Ancak bazen son dakikaya kadar evet dediğimiz vazgeçiyor, başka kulübe gidiyor. Kulübü daha fazla rakam istiyor. Başka tercihler gündeme geliyor. Son günlerde bile almak için çok uğraştık.


"BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK"


Bazen sıfıra verilecek oyuncular için de para istendiği olabiliyor. Kimseye bir şey diyemezsiniz. Biz elimizden geleni yaptık. Forvet transferiyle ilgili benim söylediğim sözlerin başkan ve yönetimle ilgisi yok. Modeste, Florya'ya gelmiş herhalde bizim haberimiz yok. Ben bunu yazılanlara söyledim. Galatasaray taraftarlarının beklentileriyle oynamayın diye. Tüm Galatasaraylılardan şunu rica ediyorum: Benim, ekibimin, takımımızın arkasında olsunlar, bize destek versinler."