Uluslararasi Magusa Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsaminda dün aksam sahneye çikan Izmir’den festivale konuk olan Ege 5’lisi Othello Kalesinde dinleyicilerin yüreginde taht kurdu. Ege 5’lisi, sahnede kaldigi 2 saate yakin sürede muhtesem bir performans sergileyerek Othello Kalesinde dolduran dinleyicilere Türkiye ve Dünya ülkelerine ait eserleri, kendilerine has yorumlariyla müzik ziyafeti sundu.

 
Festivalde bu hafta 2 etkinlik var

Telsim Vodafone, Nothernland, Kibris Türk Petrolleri, Vakiflar Bankasi, City Mall, Akol Insaat, Erbatu Insaat, Ekor, Evolve Park’in sponsor oldugu Abradakabra Medya, PR Plus’in katkilariyla gerçeklesen Festival kapsaminda bu hafta, Ülkemizin önemli sanatçilarindan Çigir Kâzimoglu'nun Funkology grubu 5 Temmuz aksami Othello Kalesi'nde, Tiyatro Yanetki, “Çikmaz Sokak Çocuklari” adli oyunu 6 Temmuz aksami Rauf Raif Denktas Kültür ve Kongre Sarayi'nda festival seyircisi ile bulusacak.

 



 

Murat Dalkiliç’in konseri 10 Temmuz aksami Salamis Antik Tiyatro'da, Kurultay Akbay orkestrasi The Dream Band esliginde geçen yil çikardigi “Hep Sen Varsin” albümündeki sarkilariyla 11 Temmuz aksami Othello Kalesi'nde, Meksikali ünlü ressam Frida Kahlo'nun hayatindan kesitleri yansitan modern dans gösterisiyle Ankara Devlet Opera ve Balesi 13 Temmuz aksami Salamis Antik Tiyatro'da, Bekir Küçükay'in gitar kursu resitali 17 Temmuz aksami Othello Kalesi'nde, Kibrisli besteci ve müzisyen Mehmet Ali Sanlikol ve grubu 18 Temmuz aksami Othello Kalesi'nde sahne alacak.



Festivalimizin kapanis konseri ise efsane bir isimle olacak. 70'li yillardan bugüne gönüllerde taht kuran Porto Rico'lu ünlü gitarist ve sarkici José Feliciano 19 Temmuz aksami Salamis Antik Tiyatro'da unutulmaz bir geceye imza atacak.

Festival biletleri hem mesai saatlerinde hem mesai disindaki saatlerde Gazimagusa Belediyesi’nden ve tüm Deniz Plazalardan temin edilebilir. Ayrica etkinlik gecelerinde kapida da bilet satisi yapiliyor.