Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında toplanan sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklendi. DAÜ İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü bünyesinde faaliyet gösteren Genesis Ajans, DAÜ Personel İşleri Müdürlüğü ve Gazimağusa Sosyal Hizmetler Dairesi iş birliği ile desteğe ihtiyacı olan çocukların yüzlerini yeni yılda güldürmek için yardım kermesi düzenledi.









Söz konusu kermes kapsamında tüm fakülte ve birimlerden 3-14 Aralık 2018 tarihleri arasında toplanan ürünler, geçtiğimiz günlerde DAÜ Atatürk Meydanı’nda kurulan stantlarda satışa sunuldu.









Etkinlik süresince görev alan Genesis Ajans öğrencileri kuru bakliyat, makyaj ürünleri, mutfak eşyaları ve kıyafet gibi eşyaları satışa sundular. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen etkinlik sonunda satışlardan elde edilen gelir ile alınan kıyafet ve ayakkabılar Gazimağusa Sosyal Hizmetler Dairesi’nin belirlemiş olduğu 16 ihtiyaç sahibi çocuğa, okullarında düzenlenecek yılbaşı partilerinde giymeleri için teslim edildi.





Yeni yılı karşılarken, çocukların güler yüzlere sahip olması için böylesine anlamlı bir etkinliğe öncülük eden DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’ne bağlı Genesis Ajans’ta gönüllü görev alan duyarlı öğrenciler, toplumda farkındalık ve bilinç seviyesinin artması için sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini belirttiler.