Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda devam eden Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 21. Oryantasyon Günleri kapsamında dün akşam “Hoşgeldin Gecesi” düzenlendi. Yeni kayıtlı öğrencilerin Üniversiteye gelişlerini kutlamak için gerçekleştirilen “Hoşgeldin Gecesi” saat 19:00’da, DAÜ Stadyumu’nda başladı.



Fakülte ve Yüksekokul tanıtımları ile Öğrenci Kulüplerinin tanıtımları, çeşitli spor yarışmaları, sahne gösterileri ve rekreasyon etkinlikleri de yer aldı.

Tüm yeni öğrenci ve velilere Kıbrıs Mutfağı’na özgü lezzetlerin de ikram edildiği Hoşgeldin Gecesi’nde DAÜ’ye yeni gelen öğrenciler sosyal bir ortamda biraraya gelme ve kaynaşma şansı yakaladılar.

Gecede DAÜ Müzik Kulübü-Abandoned Town konserinin ardından, Türkiye’nin sevilen sanatçısı Mustafa Sandal sevilen şarkıları olan “Araba”, “Aya Benzer” gibi söylediği şarkılarıyla geceye katılanlara muhteşem bir konser verdi. Özellikle son dönemde çıkarmış olduğu “Reset” isimli single çalışmasıyla yeniden dikkatleri üzerine çeken Sandal, eski ve yeni şarkılarını DAÜ öğrencileri için seslendirdi.

Konser Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam’ın Mustafa Sandal’a plaket takdim etmesinin ardından sona erdi.