DAÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ SERGİSİ NACİ TALAT VAKFI’NDA AÇILIYOR

 

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Naci Talat Vakfı (NTV) arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, DAÜ Mimarlık Fakültesi ilk etkinliğini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 27 Kasım 2017 Pazartesi akşamı, saat 18:30’da, Lefkoşa Suriçi’nde bulunan NTV Binası’nda gerçekleştirilecek olan açılış ile DAÜ Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü ve İç Mimarlık Bölümü lisans öğrencileri projelerini sergileyecekler.

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’na bağlı ortaokul ve liselerin de davet edildiği sergi ile tasarım, mimarlık, kültür ve çevreye dair farkındalık geliştirilmesine katkıda bulunmak ve mimarlık eğitimiyle ilgili bilgiler sağlamak hedefleniyor.

 

Sergi, 27 Kasım – 4 Aralık 2017 tarihleri arasında gezilebilecek. Sergide DAÜ Mimarlık Fakültesi, geleceğin mimar ve tasarımcılarını küresel ölçekteki çağdaş eğitim normlarıyla gelecek için hazırladığı, çağdaş öğrenme modelinin belkemiği olan tasarım stüdyolarında ortaya konan ürünlerden oluşan bir seçki yer alacak.