City Mall AVM'nin uzun soluklu projelerinden olan ‘Salı Pazarı' geçtiğimiz yıldan bu yana aralıksız olarak devam etmektedir.

Salı Pazarları, her hafta Salı günü el emeği ürünlerinin ön planda olması ile hem yabancı turistlerin hem de yerli halkın yoğun ilgisini görüyor.Yurdun dört bir yanından katılan yetenekli ev hanımları Kıbrıs’a özgü ürünler, hediyelik eşya, el yapımı tablolar, el yapımı takılar, keçe işi, örgü yastıklar, doğal taşlar, çeyiz ürünlerini sergiliyor ve ziyaretçilerle buluşturuyor.



Hediyelik eşya dışında Kıbrıs ve Türk mutfağı ağırlıklı olmak üzere, her hafta yiyecek içecek stantları da Salı Pazarında yer almaktadır. Birçok yetenekli ev hanımına iş fırsatı yaratan City Mall AVM, Salı pazarı etkinliği ile Kıbrıs kültürünü en iyi şekilde ziyaretçi turistlere aktarmaktadır.



Dört mevsim hesaplı, keyifli, güvenli, temiz ve huzurlu ortamı ile Gazimağusa'da ziyaretçilerin ilk tercihi olan City Mall AVM’de yer alan birçok mağazada Salı gününe özel ürünler ve indirimler bulabilmek mümkün. City Mall AVM Salı günleri şans çarkı, söyleşiler ve sürpriz programlarla, salı pazarına her geçen gün yenilikler katmaya devam ediyor.



City Mall Ailesine Yeni Mağazalar Katılmaya Devam Ediyor.

City Mall’da ‘Tarihi Sultanahmet Köftecisi, Sampi Pide, English Home, Stefano Bayan Giyim, Passion İç Giyim&Mayo ve İndex Kids Mobilya ve Aksesuarları’ yakın tarihte peş peşe halkımızın hizmetine açıldı.
Kuzey Kıbrıs’ın ilk ve en büyük alışveriş merkezi olmaktan gurur duyan City Mall Cyprus, toplamda 30,000 metre kare kapalı alanı, 7000 metrekare açık alanı ile 5 kattan oluşmaktadır. 60 adet mağaza, 5 adet sinema salonu, 1600 metrekareden oluşan FUN LAB eğlence ve oyun alanı, 4500 metrekareden oluşan INDEX mağazası, 2500 metrekareden oluşan gıda market, 1000 metrekare yapı market ve 1100 araç kapasiteli otoparkı ile yerli ve yabancı ziyaretçilerine hizmet verilmektedir.