Kültür ve sanat faaliyetlerine katkıları ile bilinen City Mall AVM,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 95. Yıl dönümü anısına Doğu Akdeniz Doğa Okulları iş birliği ile “Cumhuriyet Bayramı” temalı resim yarışması düzenledi.



Doğu Akdeniz Doğa Okullarındaki 5. Sınıf öğrencileri resim derslerinde Cumhuriyet Bayramı teması üzerene çalıştılar.Yapılan tüm çalışmalar Cıty Mall AVM yönetimi tarafından seçilerek Cıty Mall Avm’de 27 Ekim Cumartesi itibariyle sergilenmeye başlandı.



City Mall AVM Pazarlama Müdürü Ece Odabaş Marangozoğlu etkinlikteki konuşmasında, “Doğu Akdeniz Doğa Okulları ile gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyet temalı resim yarışmasını düzenlerken, bizimle iş birliği içerisinde olan ve desteklerini bizden esirgemeyen Ayça Hocamıza teşekkür ediyorum” dedi.



Öğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Cıty Mall AVM aktivite alanında yapılan törenle, AVM yönetimi tarafından hazırlanan ödüllerini ve madalyalarını aldılar.



Resim yarışmasını kazanan isimler ise ; Turknaz KILIÇ- Birincilik,Gülay AKSAL – İkincilik, Çağatay Çetinel Üçüncülük kazanırken,Mansiyon Ödülü ise Yağmur Cival’e verildi. (MHA)