https://youtu.be/Xd1hSqxrLLc




City Mall ile Ailemiz Dergisi’nin işbirliğinde düzenlenen Ailemiz isimli resim sergisi bugün City Mall AVM’de açıldı. Ülke genelindeki ilkokul öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan serginin açılışına, resimlerin sahibi çocuklar da katıldı. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de sergiye katılarak bir konuşma yaptı.









Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, City Mall ailesini kutlayarak çok güzel bir etkinlik yapıldığını söyleyerek, City Mall’ın sadece bir alışveriş merkezi olmadığını aynı zamanda sosyal kültürel faaliyetlere önem verdiklerini ve insanları buluştuklarını ifade etti. Ailemiz Dergisi’ni ve Tarımer ailesini katlayarak serginin çocukları heyecanlandıracağını, diğer çocukların sergiyi ziyaret etmesini beklediğini de söyledi.









City Mall Yönetim Kurulu Üyesi Çağıl Tarımer, Ailemiz Dergisi ve okulların desteğiyle gerçekleştirdikleri sergiye katılan öğrencileri tebrik ederek konuşmasına başlayarak, City Mall olarak açıldıkları günden beri çocuklar için sürekşi eğitici ve geliştirici etkinlikle yaptıklarını, Pazar günleri çocuklar için ücretsiz olarak eğitici faaliyetler yaptıklarını ve gelişimlerine destek olduklarını ifade etti. Çocuklara gerek ilgiyi ve desteği verirsek geleceğimiz o kadar güzel olur diyerek etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

















Ailemiz Dergisi’nden Çocuk Ve Ergen Psikiyatristi Erdem Beyoğlu konuşmasında, ailemiz dergisi olarak 2 yıldan beridir ailelere ebeveynlik bilgileri vermeye çalıştıklarını ve belirli bir okuyucu kitlesine ulaştıklarını ve büyük ilgi gördüklerini söyledi. 2 bin 500 baskı adetini 4 bine, internet sitesinde 2 bin kullanıcıya, dergilerinin kasım sayısının ise 48 bin adet indirilme sayısına ulaştığını ifade ederek, bu sayısının kendileri için muazzam olduğunu söyledi. Bu yıl farklı bir yıldönümü etkinliğini farklı bir şekilde yaptıklarını, çocuk resim sergisine Tarımer ilesi başta olmak üzere tüm katkı yapan kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür etti.

Etkinliğin sonunda sergiye katılan çocuklara sürpriz hediyeler verildi. (MHA)