Tiktok ve Youtube fenomeni Ezgizem dün saat 17:00'da City Mall Avm aktivite alanında Kıbrıslı sevenleriyle buluştu.



İlkleri gerçekleştirmesi ile kendinden sıkça söz ettiren City Mall AVM, bu kez de 23 Nisan Çocuk şenliği kapsamında;Kıbrıs’da ilk defa Türkiye’den Fenomen, Youtuber Ezgizem’i ağırladı.



City Mall AVM , Çocuk şenliğinin ilk günü ;20 Nisan Cumartesi günü Türkiye’den ünlü fenomen youtuber Ezgizem buluşması ile başladı Ünlü Youtuber , saat 17.00’de City Mall Avm aktivite alanında Kıbrıslı sevenleri ile buluştu.



City Mall AVM, Ezgizem buluşması için; İzmir,İstanbul,Mersin ve Antalya’dan, özel olarak gelen hayranları ile dolup taştı.Gençlerin yoğun ve coşkulu ilgisiyle karşılaşan Ezgizem, gelen tüm hayranları ile kucaklaşarak fotoğraf çektirdi.



Buluşmaya gelirken, elleriyle hazırladıkları özel foto kartları ve hediyelerini Ezgizem’e ulaştırmanın heyecanını yaşayan hayranları , buluşma anında mutluluktan gözyaşlarını tutamadı.

Ezgizem, bu sevgi seli karşısında, hayranlarına sarılarak, tek tek teşekkür etti ve tekrar bir buluşma organize edeceğini söyledi.

City Mall AVM Çocuk Şenliği; 21-23-24 Nisan günleri de Türkiye’den Kelebek Dokunuşu Sanat Evi’nin hazırladığı çocuk programları; tİyatro, pandomim,stand up ve hediyeli yarışmalar ve oyunlarla devam edecek.