Kuzey Kıbrıs’a farklı soluk getiren City Mall Alışveriş Merkezi sömestr tatilinde çocuk misafirlerine keyifli zamanlar geçirtecek birbirinden renkli aktiviteler hazırladı.









1 Şubat tarihinde başlayacak olan Çocuk Şenliği, 10 Şubat ‘a kadar her güne özel ayrı aktivitelerle dolu dolu geçecek.

Eğitici çocuk etkinliklerinden, Uzay Çadırı Planetaryum’a ,Sanal gerçeklik etkinliğinden, Türkiye’den City Mall Avm çocuk şenliği için özel olarak gelen Kelebek Dokunuşu Sanat Evi etkinliklerine, pandonim gösterileri,animasyonlardan,çocuk oyununa kadar bi çok eğlence dolu etkinlik 1-10 Şubat tarihleri arasında City Mall AVM Çocuk Şenliğinde yer alacak.

City Mall Avm Çocuk Şenliğine özel olarak Türkiye’den Kelebek Dokunuşu Sanat Evi Geliyor.





City Mall AVM “Çocuk Şenliği” için özel olarak Türkiye’den gelecek olan Kelebek Dokunuşu Sanat Evi 8,9,10 Şubat günlerinde “İki bavul dolusu” çocuk oyunu, Benimle oynar mısın isimli Pandonimgösterisi, Mini disko, Mini sirk, Defile gibi aktivitelerle çocukların somestr tatilini renklendirecekler.





Çocuklar City Mall AVM ‘de Uzay Çağını yaşayacak Sömestr tatilinde City Mall AVM’nin çocukları için süprizleri arasında “Uzay Çadırı” Planetaryum’da bulunuyor. 2-3 Şubat tarihlerinde City Mall AVM’yi ziyaret eden çocuklar kurulacak 40 metrekarelik uzay çadırında 20 dakikalık uzay çadırı seanslarına katılabilecekler. City Mall AVM sömestr ziyaretçileri Planetaryum ile adeta uzay çağını yaşayacak.