Kültür ve sanat faaliyetlerine katkıları ile bilinen City Mall AVM, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. Yılına özel Doğu Akdeniz Doğa Koleji ve Çanakkale Ortaokulu iş birlikleri ile “ATATÜRK’Ü ANMA KONSERLERİ” gerçekleştirdi.

Atatürk ‘ü anma konserleri kapsamında 10 Kasım Cumartesi günü ilk olarak saat 17.00'da Doğa Koleji korosu Atatürk’e şarkılar isimli mini bir konserle start verdi.



Doğa Koleji Korosunun seslendirdiği; Nasıl söylerim öldüğünü, Biz Atatürk gençleriyiz şarkıları dinleyenlere duygulu dakikalar yaşattı.
Saat 18.00'de sahne alan Çanakkale Ortaokulu korosuna, 35 kişilik Hanife Önder Orkestrası ve keman grubu ile birlikte sahne aldı. Bu kalabalık orkestra ve koroya Çanakkale Ortaokulu müzik öğretmeni Hanife Önder akordeonu ile eşlik etti.



Yiğidim Aslanım Burada Yatıyor, Yemen Türküsü gibi şarkıların yanı sıra koro, Atatürk’ü anma kapsamındaki mini konserler serisinde; Atatürk’ün en sevdiği şarkıları da seslendirdi.



Doğa Koleji ve Çanakkale Ortaokulu yetenekli gençlerinin katkılarıyla gerçekleşen Atatürk'ü anma konserleri ; öğrencilere eşlik eden veliler ve City Mall AVM ziyaretçileriyle anlamlı ve coşkulu bir kalabalık oluşturdu.