Sanata ve kültürel faaliyetlere desteği ile bilinen CITY MALL AVM, “Sırlar ve Otomobiller” sergisine ev sahipliği yaptı.



Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Öğretim Görevlisi Levent Vardal’ın hazırladığı “Sırlar ve Otomobiller” sergisi 13-14 Nisan’da City Mall Avm’de araba tutkunlarının beğenisine sunuldu. Açılışını City Mall AVM yönetim kurulu başkanı , Derviş Tarımer’in yaptığı sergi, Kıbrıslı otomobil severler tarafından yoğun ilgi gördü.



Kendi alanının tekniği ile seramikler üzerine otomobilleri resmeden Vardal’ın ilk kişisel sergisi "Sırlar ve Otomobiller" sergisi, Saçaklı Evdeki ilk sergiden sonra City Mall AVM’de yer alarak Kıbrıslı sanat severler ile buluştu.



“Her otomobilin bir sırrı var “diyen sanatçı Vardal bir çok farklı araç modelini, yarı mamul halindeki karoları “Sıraltı Tekniği” ve “Kazıma Tekniği “kullanarak yaklaşık bir yılda hazırladığını ve eserlerinde resim dilini seramikle anlattığını söyledi.



Sanatçı Vardal’ın City Mall AVM ‘de sergilediği eserleri arasında üretilmiş otomobiller de üretilmemiş otomobillerde yer alıyor.



Toplam 26 eserden oluşan “Sırlar ve Otomobiller” sergisi 14 Nisan’a kadar City Mall AVM’de sanatseverlerin ziyaretine açık olacak. (MHA)