2016 yılından itibaren Kıbrıslı’ların  vazgeçilmez buluşma noktası haline gelen, seçkin mağazaları bünyesinde bulunduran ve kaliteli hizmetin öncüsü olan Cıty Mall Alışveriş Merkezi, 3 yıldır perakende sektörünün yenilikçi, başarılı ve önde gelen isimlerinden biri olmuştur.

Kaliteli hizmet anlayışı ve yaptığı etkinlikler ile tercih sebebi olan City Mall AVM'nin başarısı her yıl artan giriş sayıları ile katlanmaktadır.

Sanat camiasında yaptığı başarılı işlerle sıklıkla yer alan pop müziğin sevilen ismi
OTILLA, City Mall Alışveriş Merkezinin 3. yıl dönümüne özel konserinde sahne aldı.


City Mall Avm, bu özel günde  ziyaretçi akınına uğradı, binlerce kişi eşliğinde şarkılarını söyleyen OTILLA enerjik halleri ile göz doldurdu.

Turkcell’in işbirliği ile sosyal medya üzerinden yapılan çekilişle belirlenen 3 isim ise ; ünlü şarkıcı ile tanışma ve imza alma şansı kazandı. Talihlilerin isimleri ise; Hasan Yıldız,Fırat Parlak,Yasin Altun.

2 Kasım Cumartesi günü, City Mall AVM aktivite alanında gerçekleşen 3. Yıl kutlamaları; City Mall AVM Yönetim kurulu başkanı Derviş TARIMER ‘in açılış konuşmasıyla başladı. Hemen ardından Genel Müdür Tayfun Şen ve AVM ‘de  mağazaları bulunan iş adamlarından Erdinç Küçükuncular’ın  konuşmaları ile start verdi.


2 Kasım Cumartesi günü OTILLA konseri saat 17.00'de ücretsiz olarak gerçekleşti.