Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Halkla İlişkiler Birimi’nden yapılan açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam ile görüştü.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler’e nezaket ziyaretinde bulunan DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, ziyarette Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Çalışma Bakanlığı tarafından farklı alanlarda birlikte sürdürülen işbirliğinin topluma hizmet adına sürdürülmesini diledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler de Doğu Akdeniz Üniversitesi Mezunu ilk milletvekili ve bakan olduğuna dikkat çekerek okulun prestijini ileriye taşımanın kendisi için onur olduğuna dikkat çekti.

DAÜ’de aldığı eğitim ve donanımın bu göreve gelmesinde önemli rol oynadığını söyleyen Çeler üniversite ile her alanda işbirliği yapmaya ve katkı koymaya hazı olduğunu kaydetti.

Ülkeye üniversite okumak için gelen yabancı uyruklu öğrencilerin, kayıtdışı farklı işlerde çalıştırıldığını ve bir takım sıkıntıların yaşandığını dile getiren Çeler, çalışma hayatında yaşanan bu sorunların çözümü için ilerleyen günlerde; Milli Eğitim Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve üniversiteler ile istişare edeceğini sözlerine ekledi.