Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Bayrak Radyo Televizyon Kurumu arasında maçların canlı yayınlanması konusunda kriz, bugün KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ile BRTK Müdürü Aysu Basri Akter arasındaki görüşmede uzlaşı sağlanamadı.

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu yeni yayın dönemi ile birlikte maç canlı yayınlarını BRT-2 kanalından verme kararına Futbol Federasyonu’nun koyduğu tepki sonrası geçtiğimiz hafta sonu maç canlı yayını yapılmamıştı.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ile BRT Müdürü Aysu Basri Akter dün BRT binasında bir araya geldiler. Alınan bilgilere göre BRT Müdürü Aysu Basri Akter maçların BRT2’den yayınlanması konusunda ısrarcı olması sonrası tavrını değiştirmeyen KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, maçların bu şekilde yayınlanmayacağını söylediği öğrenildi.

Bunun akabinde 1 maçın BRT HD’den yayınlanması teklifini sunan BRT Müdürü Akter, bu teklife de ret cevabı alınca görüşme tıkandı ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu maçların BRT HD’den yayınlamaması halinde canlı yayına izin vermeyeceğini yinelemesinden sonra BRT Müdürü Aysu Basri Akter 2-3 günlük bir süre bu konuyu değerlendirmek için süre istemesinin ardından görüşme uzlaşı olmadan sona erdi.

2. görüşmenin ileriki günlerde tekrar gerçekleşeceği öğrenildi.

Kaynak : arenasporkolik