Beyarmudu Belediyesi tarafından düzenlenen bu yıl 29 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arası 6. Uluslararası Halk Dansları Festivali kapsamında 31 Temmuz -4 Ağustos tarihlerinde gerçekleşen 9. Patates Kültür Sanat Festivali’ne ev sahipliği yaptı.



6. Uluslararası Halk Dansları Festivali KKTC, Fransa, Meksika, Mısır, Sırbistan, Makedonya, Rusya ve Türkiye Cumhuriyeti’nden konuk ekiplerinin 29 Temmuz’da Güvercinlik’te dans gösterileriyle açılışı gerçekleşti.

6. Uluslararası Halk Dansları Festivali kapsamında, Uluslararası Geleneksel Kostüm Güzeli ve Yakışıklısı yarışması düzenlendi.



Festival kapsamında çeşitli kültür, sanat ve sportif etkinliklerin yanı sıra Burcu Çavdaro konseri ile Hakan Arap konseri, Grup Sabare konseri, Fire Storm Dance Show, Obüs Kukla ve ilüzyon gösterisi, Mustafa Eralp Kubbittin ve Gurup Otantik, Türkiye’nin en köklü rock müzik grubu Kurtalan Ekspres konserleri yer aldı.



Beyarmudu Belediyesi 9. Patates Kültür Sanat Festivali dün akşam Sultan Durusular ve Türkiye’nin sevilen rock müzik sanatçısı Murat Kekilli konseriyle muhteşem bir kapanışa imza attı.



Murat Kekilli “Çılgın, Unutamam Seni, Karagözlüm ve Bu Akşam Ölürüm” gibi şarkılarını festivale gelen Beyarmudu Halkı ile birlikte seslendirdi. Hem kendi şarkılarını hem de repertuvarında yer verdiği coverlarla 9. Patates Kültür Sanat Festivali’ni coşturdu.



Konser sonunda ise Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, Murat Kekilli’ye teşekkür ederek çiçek takdim etti.