KKTC Başbakanlık Bakanlar Kurulu Genel Sekreteri olarak görev yapan ve daha önce de müşavirlik kadrosunda olan Özlem Bayramoğlu Onuray 10 Haziran 2019 tarihinde bu görevinden alınmış ve

KKTC Başbakanlık Bakanlar Kurulu Genel Sekreteri görevine daha önce Başbakanlık Bakanlar Kurulu Genel Sekreteri Müşaviri olan İlkan Varol aynı tarih itibarıyla atandı.

KKTC Başbakanlık Müsteşarı olarak görev yapan Berkan M. Tokar 10 Haziran 2019 tarihinde bu görevinden alındı. Ömer Aydın Köseoğlu İçişleri Bakanlığı Bakanlık Müsteşarı görevinden bugün itibarıyla alınarak Tokar’dan boşalan Başbakanlık mevkiine atanmıştır.

KKTC Başbakanlık Müsteşarı olarak görev yapan ve daha öncede müşavirlik kadrosunda olan Hasan Alicik 10 Haziran 2019 tarihinde bu görevinden alınmış ve yerine daha önce Bayındırlık Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı görevinde bulunmuş olan Suat Yeldener bugün itibarıyla atanmıştır.

KKTC Başbakanlık Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Mustafa Ergüven 10.06.2019 tarihinde bu görevinden alınmıştır.

KKTC Başbakanlık Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yapan ve daha öncede müşavirlik kadrosunda olan Sn. Ahmet Muratoğlu 10 Haziran 2019 tarihinde bu görevinden alınmıştır.