Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu tarafından hazırlanan Bağımlılıklarda Farkındalık Eğitimi’ne yoğun bir ilgi gösteriliyor. Eğitim bu kez Girne Hastanesi’nde gerçekleştirildi.

Girne Hastanesi’nde görev yapan 25 sağlık çalışanına 3 gün boyunca komisyon uzmanları Dr. Gülcem Sala Razı ile Psikolog Danışman Teyfide Tecel tarafından eğitim verildi.

KARAOKÇU: PROJEYE İLGİ YOĞUN

Eğitim çalışmasının kapanış oturumuna katılan Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, madde bağımlılığına yönelik olarak toplumun eğitim, bilinç ve farkındalık düzeyini yükseltmek amacıyla bu projeyi hayata geçirdiklerini ve projenin yoğun bir ilgi ile karşılaştığını söyledi. Özellikle sağlık çalışanlarından böyle bir talebin gelmesinin de çok önemli olduğunu söyleyen Karaokçu, Girne Hastanesi sağlık çalışanlarının göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkürlerini iletti.

“Başbakanımız sayın Hüseyin Özgürgün’ün verdiği güçlü destek ile başlattığımız eğitimlerin yanı sıra sportif, kültürel ve kişisel gelişim alanlarında da geliştirdiğimiz projelerimizle, tüm toplumu kucaklayan bir anlayışla, çocuklarımızı ve gençlerimizi koruma adına çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” diyerek sözlerine ekledi.