Gazimağusa Belediye Başkanı ve Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan Adayı, İsmail Arter “Daha Yapacak Çok İşimiz, Gazimağusa’ya Kazandıracak Büyük Projelerimiz Var” başlıklı basın toplantısında, gelecek dönem için projelerini açıkladı.



Gazimağusa Arkın Palm Beach hotel’de gerçekleştirilen basın toplantısına, Demokrat Parti (DP) Genel Sekreteri Afet Özcafer, Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Sekreteri Turan Büyükyılmaz, DP Gazimağusa İlçe Başkanı ve Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, UBP Gazimağusa İlçe Başkanı ve Gazimağusa Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu, YDP Gazimağusa İlçe Başkanı Ali Yakar ve basın mensupları katıldı.

Ataoğlu: “Şimdiden Gazimağusa halkına hayırlı olsun”

Gazimağusa Belediye Başkanı ve Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan Adayı İsmail Arter’in, yeni dönem için ortaya koyacağı projelerini açıkladığı basın toplantısında bir konuşmaya yapan, Gazimağusa DP İlçe Başkanı ve Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İsmail Arter’in seçimi şimdiden kazandığını belirterek, “İsmail Arter, Gazimağusa halkının beklentisidir. İsmail Arter’in kazanmasına kesin gözü ile bakıyoruz ve şimdiden Gazimağusa halkına, Belediye çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hasipoğlu: “Bir 4 yıl daha Gazimağusa Arter ile çok şey kazanacak”

UBP Gazimağusa İlçe Başkanı ve UBP Gazimağusa Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu da yaptığı konuşmasında, “Gazimağusa 4 yılda çok şey kazandı. Bugün Gazimağusa yine kazanacak sloganı ile yola çıkan Arter, Gazimağusa’nın ihtiyaçlarını çok iyi analiz ettiğini görüyoruz. Bu da takdir edilmesi gereken bir olgu olduğunu söylüyorum. Bir 4 yıl daha Gazimağusa, Sayın İsmail Arter ile çok şey kazanacaktır” dedi.



Yakar: “Şimdiden Gazimağusamız’a hayırlı olsun”

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Gazimağusa İlçe Başkanı Ali Yakar da basın toplantısında söz alarak, İsmail Arter’in geçmiş 4 yıllık hizmetlerinin takdir edilmesi yanında desteklenmesi gereken bir olgu olduğuna dikkati çekerek,

“YDP olarak Arter’in yanındayız. İsmail Arter seçimi şimdiden kazanmıştır. Gazimağusamız’a hayırlı olsun” dedi.

Özcafer: “Seçim bitmiştir. Şimdiden Gazimağusa halkına hayırlı olsun”

Demokrat Parti Genel Sekreteri Afet Özcafer de basın toplantısında yaptığı konuşmasında, “Gazimağusalılar olarak bizler Sayın İsmail Arter’in yaptıklarını görüyoruz ve takdir ediyoruz. Projelere bakıyorum, Gazimağusalıların yıllarca özlem duyduğu projelerdir. Sayın Arter, Belediye çalışanlarıyla olan uyumlu çalışmalarını da göze aldığımız zaman, seçim bitmiştir diyebilirim. Şimdiden Gazimağusa halkına hayırlı olsun” dedi.

Büyükyılmaz: “24 Haziran akşamı, hep birlikte zaferi kutlayacağız”

Gazimağusa Belediye Başkanı ve Gazimağusa bağımsız belediye başkan adayı İsmail Arter’in basın toplantısında, Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Sekreteri Turan Büyükyılmaz da yaptığı konuşmasında, İsmail Arter’e 4 yıllık görev süresi içerisinde, Gazimağusa’ya  kazandırdıklarından dolayı destek kararı aldıklarını belirtti. Büyükyılmaz, “Sayın İsmail Arter’e olan desteğimiz, ortaya koymuş olduğu projelerden kaynaklıdır. Destek belirttiğimiz günden itibaren yanındayız. İnanıyoruz ki 24 Haziran akşamı hep birlikte bu zaferi kutlayacağız” dedi.

Konuşmaların ardından, Gazimağusa Belediye Başkanı ve Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan Adayı İsmail Arter, yeni dönem projelerinin açıklandığı basın toplantısına geçildi.

Haberin devamını okumak için tıklayınız.

ismail arter basin