Alfam Öğrenci Yurtları çok cazip indirim fırsatları ile 2018-2019 Öğretim Yılı için kayıtlara başladı. Doğu Akdeniz Üniversitesi Kampüsü içerisinde 6 farklı blokta konaklama hizmeti veren Alfam Öğrenci Yurtları farklı oda seçenekleri ile her bütçeye hitap ediyor.

Erken kayıt dönemine özel uygun fiyatlarla birlikte, öğrencilere esnek ödeme koşullarından yararlanma fırsatı sağlanıyor. Herkes Özel Yurtta kalsın politikası ile yola çıkan Alfam Öğrenci Yurtlarında iki kişilik odada kişi başı fiyat 1799 dolar’dan başlamaktadır.

Alfam Öğrenci yurtları bünyesinde öğrencilerin öncelikli hizmetlerini karşılamak için bir çok işletme ve sosyal tesis bulunmaktadır. Restaurant, Market, Kırtasiye, Teknoloji Mağazası, Kafe ve Fitness Center gibi işletmeler öğrencilere hizmet vermektedir. Alfam öğrencileri çevredeki işletmelerden indirimli olarak faydalanabilmektedir. Öğrencilerden depozito almayarak dikkat çeken Alfam yaptığı anlaşmalar ile öğrencilerin çevre işletmelerde indirimli alışveriş yapabilmelerine olanak sağlamaktadır. Bununla birlikte Alfam Öğrenci yurtlarında 4 MB internet öğrencilere ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

Alfam Öğrenci Yurtlarının DAÜ Kampüsü içerisindeki son yatırımı olan Alfam Vista  2016’da En İyi Yurt Projesi Ödülünü almıştır. Balkonlu ve deniz manzaralı odaları ile otel kalitesinde inşaat edilen Alfam Vista oda özellikleri ile de dikkat çekmektedir. Her odada balkon, ocak, aspiratör, kettle, mikrodalga fırın, laminant zemin ve 32" Full HD Led TV gibi bir çok özelliğe sahip olan Alfam Vista öğrenciler tarafından yoğun ilgi görmektedir. Alfam Öğrenci Yurtları, Gazimağusa ve Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde en çok tercih edilen yurttur.

Alfam Öğrenci Yurtları hakkında daha detaylı bilgi almak için web  sitesini ziyaret edebilirsiniz.

www.alfamcyprus.com