Alayköy belediyesinin sekizincisini düzenlediği tahıl festivali kortej yürüyüşü ve açılış gösterileri ile geçtiğimiz cuma akşamı başladı.



Geçmiş yıllara oranla büyük bir katılımın yaşandığı açılış gecesinde halk dansları, judo gösterileri ilgi gördü. Yetenek sizsiniz finalisti cambaz Mithat'ın şovu ile Obüs kukla, jonglör ve illüzyon şovu da çok beğenilirken bol bol alkış aldı. Gecenin renklerinden olan canlı soğuk heykeller ve tanınmış karikatür sanatçılımızdan Mustafa Tozakı kalemi ile ücretsiz karikatür ve portre çizimi de gecenin yoğun ilgi performansları arasındaydı. Açılış gecesinde ayrıca izlemeye gelen misafirlere golifa ve herse ikram edildi.



Sanatçımız Basri Can'ın konser sahnesi ile devam eden açılış gecesinin finalinde ise diğer bir başarılı sanatçımız Ayşegül Zaim'in güzel repertuarı ve keyifli konseri de bol alkış alan programlar arasındaydı.



BU AKŞAM ALİ ALTAY ve GRUP SOS KONSER

Festivalin final gecesi olan bu akşam ise çeşitli güzel gösteriler, Mustafa Tozakı kalemi ile ücretsiz portre ve karikatür çizimi var. Ukrayna'dan gelecek olan LED ve ateş şovun da büyük ilgi görmesi bekleniyor. Festivalin finalinde ise Türkiye'nin güçlü müzik yorumcularından Ali Altay ve Kıbrıs'ın efsane gruplarından SOS’in birlikte vereceği konserle festival son bulacak.