Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i makamında ziyaret etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Nazik davetiniz için teşekkür ediyorum, Yakın Doğu Üniversitesi’nin bir haftalık tiyatro şenliğine kültür müdürlüğümüz ve tiyatro müdürlüğümüzle birlikte burada katıldık. Tiyatro birliğimiz çok iyi ülkenin bir çok yerinde turneye çıkıyor, Cumhurbaşkanını, Başbakanı ve sizleri ziyaret etmek istedik. Haziran seçimlerinde yeniden başarınızı tekrarladınız, tekrar tebrik ediyorum” dedi.



Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, “Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Beyin ve ekibinin ülkemizde ve şehrimizde olması, bizleri ziyaret etmesi bizleri çok memnun etmiştir. Geçmişten gelen bir bağımız var, kültürel etkinliklerimizde bir araya gelebiliyoruz ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yine etkinlikler yapmaya, projeler üretmeye hazır olduğumuzu söylemek istiyorum. Önümüzde sizlerin seçimleri var bende sizlere başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e hediye takdim etti. (MHA)