Ada Kent Üniversitesi Rektörü Fuat Bayram ve Genel Sekreter Serdal Gündüz Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i makamında ziyaret etti.

Ada Kent Üniversitesi Rektörü Fuat Bayram konuşmasında, “Gazimağusa’da yeni kurulmuş bir üniversiteyiz, toplamda 7 fakültemiz var, konferans sonumuzu Mağusa’daki her türü kültür sanat etkinliklerinde kullanabileceğini düşünüyoruz şehire entegre olabilmek açısından, bir yurt projemiz var ciddi bir problem üniversite ve öğrenciler için yurtlar” dedi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, “Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ada Kent Üniversitesi adıyla bir bütünleşme görünerek hızlı bir şekilde gelişmesi bizi mutlu eder. Söylediğiniz ulaşım, yeşil alan konularda daha önceki konuşmalarımızda masaya yatırmıştık, onlarla ilgili çalışmalarımız vardır belediyemizin üstüne düşen ne varsa öğrencilerin ulaşım sıkıntıları ortadan kaldırmak, üniversitelerin etrafındaki yeşil alanların disipline alınması yönündeki çalışmalarımızı hızlandırdığımızı söylemek istiyoruz. İlerleyen günlerde de

Gazimağusa Belediyesi ve Ada Kent Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzalayarak daha büyük, daha kapsamlı işlere imza atabiliriz diye düşünüyorum”ifadelerini kullandı. (MHA)