Koç Burcu
Bugün gerçekleşecek tam Ay tutulması aşk hayatınızı ve yaratıcılığınızı etkileyebilir. Bu alanlardaki adımlarınız hızlanabilir. Aşkı yakalayabilirsiniz.

Boğa Burcu
Aile fertlerinizin hayatlarındaki önemli değişimler sizin hayatınıza da yansıyabilir. Evinizle ilgili önemli kararlar almak zorunda kalabilirsiniz.

İkizler Burcu

İletişime dayalı işleriniz hızlanabilir. Yakın çevrenizde olup bitenlere odaklanabilirsiniz. Akrabalarınızın hayatındaki duygusal değişimler karşınıza gelebilir.

Yengeç Burcu
Maddi konularda hızlı ve beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Uzun zamandır uğraştığınız bir ev veya miras meselesi sonuca ulaşabilir.

Aslan Burcu
Alacağınız kararların hayatınızı hızlı olaylarla şekillendirdiğini görebilirsiniz. Tutulma size ilişkilerinizde ve ortaklaşa adımlarınızda açılımlar sunabilir.

Başak Burcu
Bu tutulmayla beraber uzun zamandır ihmal ettiğiniz bazı sağlık konuları karşınıza gelebilir. Beklenmedik olaylar karşısında sakin durmaya gayret edin.

Terazi Burcu
Sosyal çevreniz değişebilir. Beklenmedik hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Tam Ay tutulması idealleriniz ve fikirlerinizdeki değişimleri de kapsayabilir.

Akrep Burcu
Kariyerinizde ve iş alanlarınızda bir üst noktaya geçebilirsiniz. Önemli açılımlar yaşayabilir veya değerlendirilmeye değer fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Yay Burcu
Tam Ay tutulması, seyahatleri, ticari ve hukuksal meseleleri hayatınıza taşıyabilir. Bu alanlarda beklenmedik duygusal sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Oğlak Burcu
Ortaklaşa parasal gelirlerinizde ani oluşumlar gündeme gelebilir. Sizi değiştirecek ve dönüştürecek sürpriz olaylarla da karşılaşabilirsiniz.

Kova Burcu
Tam Ay tutulması özel hayatınızı ve ortaklaşa adımlarınızı tetikliyor. Önemli bir taşınma olayına girişebilirsiniz. Ortaklı projeler önem kazanıyor.

Balık Burcu
Günlük hayatınızın akışında kendinizi beklenmedik olaylar içinde bulabilirsiniz. Sağlığınıza ve alışkanlıklarınızdaki değişimlere dikkat etmeniz gerekiyor.