Koç Burcu
Sevgili Koçlar, güne iki önemli enerji etkinliğinde başlıyoruz. İlki, saat 01:20 itibariyle Boğa burcunda oluşacak ilkdördün olup, gerek maddi-manevi değerleriniz ve gerekse gelecek amaçlı planlarınızla ilgili konular üzerinde yoğunlaşmanız anlamına gelmekte.

Boğa Burcu
Sevgili Boğalar, saat 01:20 itibariyle burcunuz üzerinde oluşacak ilkdördün, günün iki önemli enerji etkinliğinden biri olup, toplum içinde kendini öne sürmesi ve yenilikçi düşünmesi gereken bireyin, dış dünyadaki mücadelesinin işaretidir.

İkizler Burcu
Ülkenin sorunlarından tutun da, kendinizle alakalı meselelere kadar herşeyi derinlemesine analiz edeceğiniz bugün, şu anki mevcut durumun eksiklerini, artılarını, size gerekli olanları ve artık hiçbir anlamı kalmayanları kafanızın içinde bir teraziye koyarak tartmaya başlarsınız.

Yengeç Burcu
Ne kadar girişimci davranırsanız o denli kazançlı çıkacağınızı düşünebilirsiniz. Bu bir yerde doğrudur. Ancak dikkat edeceğiniz nokta, borç ve alacak, ödemeler ve mecburi giderlerinizi göz ardı etmeyecek şekilde kendinize bir plan yapmanız ve bu plana sadık kalarak ilerlemenizdir.

Aslan Burcu
Sevgili Aslanlar, saat 01:20 itibariyle gerçekleşecek ilk dördün, mesleki alanda ve toplum içinde kendini ispat etmek, huzur bulmak, güvenli bir yaşam sürmek isteyen bireyin, istediği şekilde hareket edememesi nedeniyle yaşadığı çelişkinin işaretidir.

Başak Burcu
Özellikle son bir hafta içinde yaşananlar kişiyi oldukça bunaltıcıdır. İnancı gereği sağlam bir şekilde yere basmak, tutarlı bir yaşam sürmek isterken, ideallerinin önünde duran koskoca engelleri aşabilmek ve bunlarla mücadele etmek tabii ki kolay değildir.

Terazi Burcu
Saat 14:28 Merkür-Jüpiter görünümü, ailevi sorumluluklarımız ve kazancımızla ilgili konularda ciddiyetle düşünmenin işaretçisidir. Bir şeyleri hale yola koyabilmek için elimizden geleni yaparız. Çıkarlarımızı düşünürüz. Bu saatlerde beklediğimiz bir haber gelebilir.

Akrep Burcu
Kimi Akrepler için bu durum beklenmedik sorunlar nedeniyle ilişkisinin çıkmaza girmesi anlamı taşıyabilir. Bu problemler ailesi kaynaklı olacağı gibi, tamamen farklı görüş yapısında olmaları sebebiyle gelişebilir.

Yay Burcu
İşi dolayısıyla sürekli aktif olmak zorunda kalan birey, aslında dingin bir yaşamı arzuluyordur. Sakin bir hayatım ve güvenli bir gelirim olsun bu bana yeter diye düşünüyordur. Bu çelişkiler zorlayabileceğinden, bizim mantığımızın sesine kulak vermemiz yerinde olacaktır.

Oğlak Burcu
Sevgili Oğlaklar, saat 01:20 Boğa-Kova burçları arasında oluşacak ilkdördün, düzgün ve güvenilir bir şekilde yaşamayı arzulayan bireyin, parasal konularda son zamanlarda yaşanan beklenmedik durumlar nedeniyle kendini rahatsız hissetmesi anlamı taşıyabilir.

Kova Burcu
Saat 14:28 Merkür-Jüpiter görünümü, iş yoğunluğunun veya sorumlulukların göstergesi olup, bunların üstünüzdeki baskısını işaret eder. Tam anlamıyla özgür olmadığınızı, problemleri çözmek zorunda kaldığınızı gösterir.

Balık Burcu
Artık, canına tak eden bastırılmışlık ve belirsizlik, kendini istediği şekilde ifade edememek onu gerilime sürüklenmektedir. İşte bu gerilim gün boyu etkili olduğunda kişinin ne yaptığının farkında olması, mantıklı düşünmeyi bilmesi gerekir.