Kuzey Kıbrıs’a farklı soluk getiren City Mall Alışveriş Merkezi , çocuk misafirlerine keyifli zamanlar geçirtecek birbirinden renkli aktiviteler hazırladı.

20 Nisan itibari ile  başlayacak olan City Mall AVM  Çocuk Şenliği, 24  Nisan‘a kadar devam edecek.

City Mall AVM ,  Çocuk şenliğinin ilk günü ;20 Nisan Cumartesi günü  ünlü fenomen youtuber Ezgizem buluşması ile başlayacak. Ünlü Youtuber ,  saat 17.00 ‘de City Mall Avm aktivite alanında Kıbrıslı sevenleri ile buluşacak.

21 Nisan Pazar günü “City Mall AVM  Çocuk Şenliği” için özel olarak Türkiye’den gelecek olan Kelebek Dokunuşu Sanat Evi’nin “Karagöz Çocuk Bayramın da” çocuk oyunu, Dans Show ve eğlenceli oyunlar hazırlandı.

23 ve 24  Nisan günleri “Benimle oynar mısın” isimli Pandonim gösterisi, “Karagöz Çocuk Bayramında “ çocuk oyunu ,  Ortaoyun, Mini disko, Mini sirk, Defile ve hediyeli yarışmalar  gibi aktivitelerle çocuk bayramı  dört gün boyunca  City Mall AVM’de eğlenceye dönüşecek.

23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusunu paylaşmak etkinlik ve oyunlarla keyifli vakit geçirmek için tüm çocukları 20-21-23-24 Nisan tarihlerinde  dolu dolu bir şenlik bekliyor.