Balık

Hafta sonu rahatsınız. Ilımlı yaklaşımlar iyi gelecek. Lafları umursama. Gereksiz şeylere takılma, ufak şeylerle mutlu olmaya bak güçlüsün.

Kova

Aile ile aranızda güzel iletişim zamanı. Neşeli ortamlar, ahenkli işler var unuttuğun konular güzel sürprizler gündeme gelecek.

Oğlak

Güzel etkiler başlıyor verdiğin emeklerin karşılığı seninle bu ara dinamik adımlar güçlü çıkışlar var. iyi yeniliklere yer aç dünyanda.

Yay

Bazı şeyleri aşırı sorgulama ve inceleme huyunuz başınıza iş açabilir. Gereksiz zaman kaybı aksamalara yol açacak. Her şeyi iyi planlayın.

Akrep

Artık güzel hareketler, işler peşinde olacak, çevreni değiştirerek her şeyde atağa kalkacaksın. Haberler seni harekete geçiriyor mutlusun.

Terazi

Umursamaz tavırlar var üstüne ağırlık çökecek. Bir şey yapmak istemeyip oturduğun yerden her şeyi idare edeceksin. Akşam canlanıyorsunuz.

Başak

Yetenek ve cazibenizi yeterli şekilde kullanamıyorsunuz. Kendi isteklerini geride bırakma. Hakkını ara. Hırslı ol.

Aslan

Sakinlik,huzur arayışı yüksek yorgunluk yüzünden kendini ihmal ettin ve sevdiğin arkadaşlarınla görüş mutlu, enerjik keyifli olacaksın.

Yengeç

Birilerinin sözleri ya da gelen haber seni atağa kaldıracak. İkili ilişkilerde sorun olabilir detaylara girme üstüne gitme. Sakin olun.

İkizler

Aklın karışacak. Kararsız haller var umutlar yüksek olsa da bazı konuda tedbiri elden bırakma. Güzel görüşmeler iyi gelecek.

Boğa

Bazen hevesleriniz çabuk sönüyor elde ettiğin her şeyden kolay vazgeçebiliyorsun oysa ısrarcı ol, üstüne git kazandığını göreceksin.

Koç

Kendinden emin olacaksın dış görüntünüz de değişim iyi gelecek uzun süredir aklındakileri uygulayacaksın güven konusu gündeminde.