Balık

Balık iş yaşamında güzellikler arifesindesin dinlen sonra başını kaşıyamayacaksın koşturmalar keyifli ama yoğun olacak kendini buna hazırla.

Kova

Kova hırslı istekli günler sonuçlar güzel keyfini çıkar sevdiğine jest yap sonra mutluluğun ikiye katlansın aile içi güzel saatler yaşanacak.

Oğlak

Oğlak her yere yetişecek herkes ile Diyaloğa girecek her konudan başarı ile kârlı sonuç alacaksın düşündüğün kişi sana karşı boş değil.

Yay

Yay planlar projeler sapma gösterebilir evdeki hesap her zaman çarşıya uymaz lakin diğer planlar devreye girecek tedbirli ol derin düşünün.

Akrep

Akrep bakım zamanı çeki düzen ver yenilenme kendine güven getirecek kimseye aldırış etme çekemeyen fazla etrafında bildiğinden şaşma devam.

Terazi

Terazi yapmak istediklerini öteleme söylemek istediğin sözleri içine atma çekinme atak ol sen kazanacaksın çekingenlikle bir yere gelemezsin.

Başak

Başak yalnız kalmak sana göre değil kıpırda birileri ile buluş görüş ev dışında ol çok bunaldınız kafan dağılsın alışveriş için uygun zaman.

Aslan

Aslan rahat ve sevgi dolu gün kendini iyi ifade edecek isteklerini karşındakinden alacaksın hırs yapma şans seninle her şey olurunda yolunda.

Yengeç

Yengeç kendi kendini dinleme Sağlığın yerinde olmadık takıntılar kuruntular seni başka hallere götürmekte yollar keyifli spor ve yürüyüş yap

İkizler

İkizler hareketli hırslı seri haller her yere yetişmeni sağlayacak ikili ilişkilerde kuşkular fazla karşınızdaki kişilere her zaman güvenme.

Boğa

Boğa hastalıklara karşı korumanı arttır Sağlık konusuna önem ver tatil fırsatı gelebilir işlerde mutlu sonuçlar rayına girmeler yaşanacak.

Koç

Koç ısrarcı baskın haller zararlı gereksiz yere sevenlerine bu davranışlarda bulunma esnek anlayışlı tavırlar sana işlerine güzellik katacak.